Videomarkedsføring: Fra nybegynner til proff

Videomarkedsføring // Videoproduksjon // Lag videoer selv

Lurer du på hvordan du kan ta bedriftens markedsføring til neste nivå? Ved siden av å lære deg selv kunsten å lage videoer, tilbyr GründerStudio også en mulighet for å hjepe til med din bedrifts videoproduksjon på Østlandsområdet. Les videre for å se mer.

Videomarkedsføring // Videoproduksjon // Lag videoer selv
I flere av leksjonene på GründerStudio legger vi vekt på å bruke utstyr du sannsynligvis allerede har. Smarttelefon, vanlige lamper, dagslys. Vi ser også på hvordan du kan oppgradere kvaliteten ytterligere for en rimelig penge.

Generelt om videomarkedsføring

Videomarkedsføring har vokst eksponentielt og er blitt en sentral del av suksessfulle markedsføringsstrategier. Videoinnhold engasjerer publikum på et helt annet nivå nivå enn hva som er tilfellet med kun tekst og bilder. Video øker også konverteringsrater og forbedrer SEO. Evnen til å formidle bedriftens budskap gjennom video har blitt essensiell for å hevde seg i markedet.

Les også: Videomarkedsføring – Lag profesjonelle videoer med enkelt utstyr

Videomarkedsføring // Videoproduksjon // Lag videoer selv
Lær deg å lage filmer til nettside, sosiale medier etc. selv. Det kan bli meget bra. Og meget gunstig for bedriften.

Lær å lage videoinnhold på GründerStudio

Som medlem av GründerStudio får du tilgang til dyptgående opplæring i videoproduksjon. I våre opplæringsvideoer viser vi hvordan du med helt vanlig utstyr, kan lage profesjonelle filmer til markedsføring. Det vil si at vi bruker smarttelefon. Vi bruker lamper du sannsynligvis allerede har. Og vi bruker redigeringsprogramvare som er gratis. Vi fokuserer på praktiske ferdigheter, slik at du raskt kan anvende læringen til å produsere innhold som resonnerer med din målgruppe.

Med det sagt – vi vil også gå inn på noe mer avanserte temaer, og blant annet lære deg hvordan du bruker en green screen, og hvorfor du kanskje vil lære det. Vi viser deg hvordan du kan designe et kontor eller studio som ser proft ut på film, men som er helt ordinært i virkeligheten, og mye mer.

Videomarkedsføring // Videoproduksjon // Lag videoer selv
Videomarkedsføring behøver absolutt ikke være komplisert. GründerStudio viser deg hvordan.

GründerStudios videoproduksjonstjeneste

For de som ikke ønsker å produsere video selv, tilbyr vi skreddersydde videoproduksjonstjenester. Det betyr at GründerStudio kan hjelpe deg fysisk med produksjonen av video, både filming og redigering. I så fall skal du bare ta kontakt. Her har medlemmer selvfølgelig både prioritet og prisavslag.

Enten du ønsker å lære videoproduksjon selv eller foretrekker profesjonell hjelp, har GründerStudio løsningen for deg. Ta steget og ta i bruk video i markedsføringen din.

Del dette innlegget

Bli GründerStudio-medlem

Som medlem av GründerStudio vil du bli godt utrustet til å skape en profesjonell og tiltalende digital profil for din bedrift.

Her lærer du alt fra å utvikle dine egne nettsider og designe unike logoer, til å utforme effektive sosiale medier-kampanjer ved hjelp av AI-teknologi. Med andre ord, GründerStudio gir deg verktøyene til å redusere driftskostnadene, slik at du kan allokere ressursene dine mer strategisk, for eksempel ved å investere i målrettet markedsføring.

Flere innlegg