Markedsføringsstrategier

Bygg en god grunnurs for dine markedsføringsstrategier // Grunderstudio

Vi hjelper deg å bygge grunnmuren for din markedsføring


Når det kommer til det å markedsføre din bedrift, så er det viktig at plattformene som du faktisk markedsfører, og som du ønsker besøk til – ser bra ut og er funksjonelle. På GründerStudio forstår vi at ikke alle småbedrifter eller enkeltpersonforetak har ressurser eller kunnskapen til å utvikle disse plattformene på egen hånd. Derfor fokuserer vi på å gi deg de ferdighetene og verktøyene du trenger for å bygge og vedlikeholde din egen digitale tilstedeværelse. Bygg en solid grunnmur for dine markedsføringsstrategier.

Lær å redigere dine bilder, video og skap en god grunnmur for markedsføring.

Lag din egen nettside

For eksempel dette med å lage sin egen nettside. En profesjonell nettside er hjørnesteinen i din digitale tilstedeværelse. På GründerStudio lærer du å lage din egen nettside fra bunnen av. Ved å bruke brukervennlige plattformer og verktøy, veileder vi deg gjennom prosessen, helt fra bestilling av domenenavn og webhotell, opp til design og lansering. Det beste ved at du bygger dette selv, er at du da for alltid kan endre på nettsiden selv. Tenk deg hva slags besparelser det vil føre til i årene som kommer. I tillegg vil du sannsynligvis synes at det er ganske gøy.

Følg leksjonene punkt for punkt og lag din egen profesjonelle nettside.

Effektivt nyhetsbrev og landingsside

Å samle inn e-postadresser til potensielle kunder er avgjørende for veksten av din bedrift. Vi viser deg hvordan du setter opp landingssider som effektivt samler inn leads, og hvordan du kan engasjere disse leadsene med godt utformede nyhetsbrev. Dette sikrer at du holder målgruppen din oppdatert og engasjert med din merkevare. Via andre leksjoner på Gründerstudio, som for eksempel videoleksjonene, viser vi hvordan du lager den såkalte «leadmagneten» som skal gi deg epostene.

Få hjelp til å lage innhold til sosiale medier

Sosiale medier er en viktig kanal for å nå ut til og engasjere med din målgruppe. På GründerStudio lærer du å sette opp forskjellige mediekontoer, samt å bruke AI-verktøy til å generere innhold som fanger oppmerksomheten og engasjerer følgerne dine.

Les også: Mestre AI-verktøy for bedriftssuksess: ChatGPT og Midjourney

Spill inn video selv – lær å redigere den selv

Videoinnhold engasjerer. Sånn er det bare. Hvis du virkelig vil nå ut til kundene dine, så bør du forsøke deg med video. Vi lærer deg hvordan du kan filme og redigere dine egne videoer som ser profesjonelle ut, til bruk i markedsføring og på din nettside. Med disse ferdighetene kan du fortelle din merkevares historie på en engasjerende og visuelt tiltalende måte.

En smarttelefon er det viktigste du trenger for å spille inn video. Vi viser deg hvordan.

En oppsummering

På GründerStudio er målet vårt å utruste deg med kunnskapen og ferdighetene du trenger for å bygge de digitale plattformene som bærer din merkevare. Ved å gjøre dette, setter vi deg i stand til å ta kontroll over din egen markedsføring – fra bunnen av. Bli med oss i dag ved å registrere deg på ventelisten og ta det første steget mot å bli din egen digitale ekspert.

Del dette innlegget

Bli GründerStudio-medlem

Som medlem av GründerStudio vil du bli godt utrustet til å skape en profesjonell og tiltalende digital profil for din bedrift.

Her lærer du alt fra å utvikle dine egne nettsider og designe unike logoer, til å utforme effektive sosiale medier-kampanjer ved hjelp av AI-teknologi. Med andre ord, GründerStudio gir deg verktøyene til å redusere driftskostnadene, slik at du kan allokere ressursene dine mer strategisk, for eksempel ved å investere i målrettet markedsføring.

Flere innlegg