Må du ha nettside til bedriften i disse dager?

Trenger bedrifter nettside eller holder det med sosiale medier

Enkelte stiller seg faktisk dette spørsmålet: Må du ha en nettside til bedriften? GründerStudio fikk det faktisk tilsendt nylig. Med fremveksten av sosiale medier og andre online markedsføringsplattformer, kan noen faktisk se på nettsider som overflødige. Men er dette en riktig vurdering?

Trenger bedrifter nettside eller holder det med sosiale medier

Nettsiden er bedriftens sentrum

En nettside er mer enn bare et digitalt visittkort – Det er et kraftfullt verktøy for merkevarebygging og kundekommunikasjon. Det er et sentralt punkt hvor kunder kan lære om din virksomhet, dine produkter og tjenester, og din unike verdi. Det er også et symbol på troverdighet og seriøsitet. Nettsider gir bedrifter full kontroll over sin merkevare, fra design til innhold, noe som er avgjørende for å skape en unik og konsistent merkeopplevelse.

Les også: Kort om bedriftens merkevare – og logo!

Trenger bedrifter nettside eller holder det med sosiale medier

Unngå at kundemassen blir borte over natta

Mens sosiale medier og nettbaserte markedsplasser gir tilgang til et bredt publikum, mangler de ofte dybden og funksjonaliteten som en nettside tilbyr. Avhengigheten av tredjepartsplattformer kan også være risikabelt, da du er bundet til deres regler og algoritmer. En nettside sikrer et eget digitalt rom hvor du har full kontroll. Vi har hørt mange skrekkhistorier om influensere som har bygget opp hele businessen sin på et sosialt nettverk, for så å oppleve at algoritmer ødelegger alt over natten, eller at hele nettverket blir tatt ned.

Med en egen nettside kan bedrifter tilby mer omfattende informasjon og en rikere brukeropplevelse. Fra e-handelsfunksjoner til kundeservice-portaler, gir nettsider mulighet for en dyptgående interaksjon med kundene. De er også uunnværlige for effektiv SEO, som hjelper bedrifter å bli funnet av nye kunder.

Trenger bedrifter nettside eller holder det med sosiale medier

Oppsummering

Selv om sosiale medier og andre digitale plattformer har sin plass i en moderne markedsføringsstrategi bør du fortsatt prioritere nettside til bedriften. En nettside er en uerstattelig del av enhver bedrifts digitale identitet. Dette er derfor ikke bare ønskelig, men essensielt for bedrifter som vil synes og som vil bli tatt seriøst i dagens digitalstyrte verden.

Trenger bedrifter nettside eller holder det med sosiale medier

Les også: Lag din egen nettside – Spar penger! Få full kontroll!

Del dette innlegget

Bli GründerStudio-medlem

Som medlem av GründerStudio vil du bli godt utrustet til å skape en profesjonell og tiltalende digital profil for din bedrift.

Her lærer du alt fra å utvikle dine egne nettsider og designe unike logoer, til å utforme effektive sosiale medier-kampanjer ved hjelp av AI-teknologi. Med andre ord, GründerStudio gir deg verktøyene til å redusere driftskostnadene, slik at du kan allokere ressursene dine mer strategisk, for eksempel ved å investere i målrettet markedsføring.

Flere innlegg