Lag din egen nettside – Spar penger! Få full kontroll!

Lag nettsiden selv / Grunderhjelp / Grunderstudio / Bedriftshjelp

Tenk deg friheten og fleksibiliteten ved å kunne opprette og vedlikeholde din egen nettside. For mange småbedriftseiere og enkeltpersonforetak kan dette virke overveldende, men med riktig veiledning er det fullt mulig – og det kan spare deg for titusenvis av kroner. Med 30 års erfaring med å lage nettsider kan jeg fortelle deg at dette klarer du selv. Du hadde kanskje ikke klart det i 1995 da det meste ble kodet «for hånd» i en teksteditor. Men, med dagens nettsidebyggere kan du lage nettsiden din på et par kvelder. I hvert fall med riktig veiledning.

Lag nettsiden selv / Grunderhjelp / Grunderstudio / Bedriftshjelp
Lag nettsiden selv ved GründerStudios videoleksjoner og support.

Kostnadsbesparelser ved å gjøre det selv

Å outsource nettsidedesign kan være en kostbar affære, ofte med utgifter på flere titusen kroner. Og det stopper ikke der. Hver gang du trenger en endring eller en oppdatering, løper kostnadene på. Ved å lage din egen nettside, investerer du i dine egne ferdigheter samtidig som du sparer penger.

Lag nettsiden selv / Grunderhjelp / Grunderstudio / Bedriftshjelp
Spar penger som du kan bruke på smartere ting!

Les også: Nettsideutvikling: Hva koster det å lage bedriftens nettside selv?

Læringsverdien

Når du bygger din egen nettside lærer du verdifulle ferdigheter som vil tjene deg på lang sikt. Du får full kontroll over design og funksjonalitet, samt fleksibilitet til å oppdatere og tilpasse nettstedet ditt som du ønsker. Og ikke minst, uten å måtte vente på eller betale en tredjepart.

Lag nettsiden selv / Grunderhjelp / Grunderstudio / Bedriftshjelp
Lag nettsiden din selv – Opplev mestring! Og ikke minst – lær deg hvordan du vedlikeholder og endrer den.

Ta snarveier ved å bruke maler

Ikke alle har tid eller lyst til å starte fra scratch selv om det er ganske fort gjort. En gründer har gjerne mye på agendaen. På GründerStudio tilbyr vi opplæring i hvordan du kan tilpasse ferdige maler. En effektiv snarvei til et profesjonelt utseende nettsted.

Lag nettsiden selv / Grunderhjelp / Grunderstudio / Bedriftshjelp

Bruk pengene du har spart smart

Pengene du sparer ved å bygge nettstedet selv, kan omdirigeres til andre viktige aspekter av din bedrift, som markedsføring. Mye smartere enn å bruke de på noe du selv kan ordne raskt, og som i tillegg gir deg verdifull kunnskap. Og gir deg full kontroll! Å bruke pengene i markedsføring kan gi en mye større avkastning og dermed bidra til bedriftens vekst.

Bruk pengene på markedsføring i stedet for på nettsiden din.

GründerStudio – Din partner i digital vekst

GründerStudio er her for å hjelpe deg gjennom hvert trinn. Med hjelp av leksjoner og god tilgang til support, kan selv de uten tidligere erfaring lære å skape og vedlikeholde sin egen nettside. Dukker det opp spørsmål når du sitter med din egen nettside? Send avgårde en melding til support, så får du svar – gjerne i form av video – tilbake.

Del dette innlegget

Bli GründerStudio-medlem

Som medlem av GründerStudio vil du bli godt utrustet til å skape en profesjonell og tiltalende digital profil for din bedrift.

Her lærer du alt fra å utvikle dine egne nettsider og designe unike logoer, til å utforme effektive sosiale medier-kampanjer ved hjelp av AI-teknologi. Med andre ord, GründerStudio gir deg verktøyene til å redusere driftskostnadene, slik at du kan allokere ressursene dine mer strategisk, for eksempel ved å investere i målrettet markedsføring.

Flere innlegg