Hva er verdien av et medlemskap på GründerStudio?

Et medlemskap på GründerStudio er gull verdt

Vel, det er 399 kroner per måned som er den reelle kostnaden – Men, verdien er nok adskillig høyere. GründerStudio tilbyr et omfattende medlemskap som er mer enn bare en investering. Her får du uvurderlig hjelp rundt det meste som omhandler digital markedsføring. Tør vi påstå at det en avgjørende faktor på vei mot suksess for bedriften?

For en pris på 399 kroner per måned får du tilgang til kunnskap og verktøy som er avgjørende for å drive en bedrift i dag. Her får du god hjelp til dine digitale markedsføringsstrategier. Vi jobber med videomarkedsføring, nettsideutvikling, nettstedsoptimalisering, AI-verktøy og mye mer.

Et medlemskap på GründerStudio er gull verdt
Driver du for deg selv og vil ha mest mulig verdi for lavest mulig investering? Med GründerStudio kan du spare på det meste som dreier seg om digital markedsføring.

Les også: Videomarkedsføring – Lag profesjonelle videoer med enkelt utstyr

WordPress-kurs: Mye mer enn bare webdesign

Vårt WordPress-kurs gir deg kunnskapen du trenger for å bygge en robust nettside fra grunnen. Selv om dette kurset alene kan ha en verdi på over 25.000 kroner andre steder, gir GründerStudio deg det som en del av medlemskapet. Her lærer du alt fra å installere WordPress på serveren, sette opp dine brand colors – til å designe, fylle inn med tekst og bilder, legge inn lead magnets, kart og kontaktskjemaer osv. Vi forventer ingen forkunnskaper. Kurset er designet for å guide deg fra absolutt nybegynnernivå til en kompetent webmaster.

Et medlemskap på GründerStudio er gull verdt
Vi sørger for at du får ønskede fargevalg inn i nettsidens design.

God støtte og tilleggsressurser

Ved siden av videoleksjonene får medlemmene tilgang til personlig support. Vi er her for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg med tekniske utfordringer. Vi vil veilede deg gjennom hele prosessen rundt det å etablere din online tilstedeværelse.

En helhetlig læringsopplevelse i digital markedsføring

I tillegg til webdesign dekker våre leksjonene våre også essensielle emner som SEO, sosiale medier, og e-postmarkedsføring. Vi forstår at et vellykket nettsted trenger mer enn bare et pent ansikt. Det krever en helhetlig tilnærming til digital markedsføring. Derfor henter vi inn eksterne eksperter for å dekke spesialtemaer som blant annet Google Analytics og Facebook-annonsering.

For kun kroner 399 i måneden gir GründerStudio deg nøklene til digital suksess. Med vårt medlemskap får du tilgang til en verden av kunnskap og støtte, som setter deg i stand til å vokse din bedrift i den digitale æraen.

Les også: Lag din egen nettside – Spar penger! Få full kontroll!

Del dette innlegget

Bli GründerStudio-medlem

Som medlem av GründerStudio vil du bli godt utrustet til å skape en profesjonell og tiltalende digital profil for din bedrift.

Her lærer du alt fra å utvikle dine egne nettsider og designe unike logoer, til å utforme effektive sosiale medier-kampanjer ved hjelp av AI-teknologi. Med andre ord, GründerStudio gir deg verktøyene til å redusere driftskostnadene, slik at du kan allokere ressursene dine mer strategisk, for eksempel ved å investere i målrettet markedsføring.

Flere innlegg